Konsultation

Boka en digital konsultation med Mervi:

Hur går den till?

Vi bokar en tid på 2 timmar då vi går igenom vardagen tillsammans med dig och din familj. Ni får kunskap i varför hunden gör som den gör, vad och hur ni kan göra för att bygga en trygg vardag. Ni lär er hur ni reparerar problembeteenden och förebygger nya problem.

Ca 1 vecka efter konsultationen så har vi uppföljning 1 timme. Då går vi igenom hur det har gått och vilka frågor som uppstått.

Pris

2600:- 

(Totalt 3 timmar)

Allt sker digitalt.

 

Boka en hemkonsultation med Mervi

När du behöver hjälp i ditt hundägarskap, eller bara vill utvecklas djupare inom hundens kommunikation så är du välkommen att boka en hemkonsultation.

Konsultationen sker i ditt eget hem där både du och din hund/ar känner sig mest trygga. Det är i hemmet som vi ser hundens naturliga beteende och utifrån det får du sedan verktygen för att utvecklas i rätt riktning med din hund/ar.

Är det flera än du i familjen så är det alltid bästa att hela familjen är med så alla får samma information. Detta gör det mycket lättare sedan i  er vardag att ge er hund/ar samma information från er alla. Du kan också bjuda in regelbundna hundvakter att närvara vid konsultationen.

Utbildning i Amichien Bonding tekniken
En konsultation tar ca 2-4 timmar, och under den tiden får du en fullständig utbildning i hur Amichien Bonding tekniken fungerar.

För att du sedan skall lyckas på bästa sätt i din egen vardag så har du fri support så länge du vill och behöver via mail eller telefon. Det är mycket vanligt att frågor uppstår efter en tid när vi ändrat vårt beteende gentemot vår hund/ar och då är det tryggt att kunna ringa ett samtal och fylla på med tankar som tar dig framåt ännu mer.

Pris

  • En hemkonsultation kostar 3400 kr inom Stockholms län
  • En hemkonsultation kostar 5000 kr om du bor längre bort än 10 mil Stockholms län
  • Bor du utanför Täby/Vallentuna så tillkommer en resekostnad på 25 kr milen t/r Täby

 

Boka en telefonrådgivning med Mervi:

Behöver du vägledning och stöd i ditt hundägarskap?

Jag kan stötta dig via telefon eller skype!

  • 1 timme 800kr
  • 30 minuter 500kr

Hembesök 1 timme 

1200 kr

  • Bor du utanför Täby/Vallentuna så tillkommer en resekostnad på 25 kr milen t/r Täby