Konsultation

Boka en hemkonsultation med Mervi

När du behöver hjälp i ditt hundägarskap, eller bara vill utvecklas djupare inom hundens kommunikation så är du välkommen att boka en hemkonsultation.

Konsultationen sker i ditt eget hem där både du och din hund/ar känner sig mest trygga. Det är i hemmet som vi ser hundens naturliga beteende och utifrån det får du sedan verktygen för att utvecklas i rätt riktning med din hund/ar.

Är det flera än du i familjen så är det alltid bästa att hela familjen är med så alla får samma information. Detta gör det mycket lättare sedan i  er vardag att ge er hund/ar samma information från er alla. Du kan också bjuda in regelbundna hundvakter att närvara vid konsultationen.


En konsultation tar ca 3 timmar, och under den tiden får du en fullständig utbildning i hundens språk.

För att du sedan skall lyckas på bästa sätt i din egen vardag så har du fri support så länge du vill och behöver via mail eller telefon. Det är mycket vanligt att frågor uppstår efter en tid när vi ändrat vårt beteende gentemot vår hund/ar och då är det tryggt att kunna ringa ett samtal och fylla på med tankar som tar dig framåt ännu mer.

Pris

  • En hemkonsultation kostar 4000 kr inom Stockholms län
  • Bor du längre bort än 10 mil från Stockholms län, kontakta mig för prisuppgift.
  • Bor du utanför Täby/Vallentuna så tillkommer en resekostnad på 25 kr milen t/r Täby

Jag gör hemkonsultationer för dig som verkligen är redo och mottaglig för att förändras i ditt hundägarskap. Är ni en familj så ska alla i lämplig ålder vara redo för att utvecklas och vara beredda på att det kommer att krävas en förändring för er. 

Smsa mig så bokar vi 15 minuter kostnadsfritt där vi pratar och ser hur jag kan hjälpa er och om en hemkonsultation kan passa er. Observera att jag inte ger några tips eller lösningar under detta samtal. 

Smsa på 0709786100 - skriv att du är intresserad av konsultation så ringer jag upp dig. 

Jag ser gärna att du antingen har läst/lyssnat på någon av mina böcker eller haft en rådgivning innan jag gör ett hembesök hos dig. Detta för att du ska vara förberedd och redo för den information jag kommer ge.

 

Jag är utbildad av Jan Fennell som är grundare till Amichien Bonding-tekniken. Ett vänligt förhållningssätt som är helt utan våld och obehag.